Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Sänd live med Solidsport

(2021-06-14 07:41)
LIVE 22/6: Vår samarbetspartner Solidsport bjuder in till ett webbinarium på temat hur föreningen kan digitalisera hela sin verksamhet - allt från träningar och utbildningar till att streama matcher.
 
Svenska Handbollförbundet har arbetat fram en tidplan för hur handbollens tävlingsverksamhet på ett ansvarsfullt sätt kan och kommer att öppnas upp under sommaren.
 
HANDBOLL: Uttagningarna till Svenska Handbollförbundets nästa riksläger är klara. Här hittar du lista på uttagna spelare, information till dig som blivit uttagen och ytterligare information om våra riksläger.
 

Ledig tjänst

(2021-06-10 11:23)
Svenska Handbollförbundet utökar personalstyrkan på tävlingsavdelningen på vårt kontor vid Skanstull i Stockholm. Vi söker en person för arbete på deltid som tävlingskonsulent.
 
 

Inget SM i beachhandboll

(2021-06-08 09:46)
Svenska Handbollförbundet har beslutat att ställa in SM i beachhandboll 2021.
 
Från och med säsongen 2021-2022 är det tillåtet med 16 spelare i matchtruppen på alla serienivåer i svensk handboll.
 
Uppdaterad information om de närmast planerade rikslägren i beachhandboll och handboll.
 
UPPDATERAD Svenska Handbollförbundet har tagit fram nationella rekommendationer och bestämmelser för match, tävling och turnering med anledning av coronaviruset. Här beskrivs hur verksamheten kan bedrivas.
 
INFÖR OS: Monika Hagen har nästan all erfarenhet man kan ha inom handboll: hon har spelat länge och på hög nivå, varit domare på högsta nivå och är numera en mycket etablerad internationell matchdelegat - i sommar gör hon sitt tredje OS.
 
INFÖR OS: "Målvakten som sa till mig när jag var ung att målvaktsrollen nog inte passade mig, jag var för kort, tyckte han. Det har följt mig i karriären, men nu har jag bevisat att han hade fel. Vi får inte ta drömmarna från de unga!"
 
 
INFÖR OS: "Att nu få en chans att uppleva ett OS inifrån efter den aktiva karriären, trodde jag aldrig skulle hända. Så alla inom handbollen: sluta aldrig drömma, det finns andra chanser att nå framgång!"
 
Handbollstalangerna Thea Blomst och Eric Johansson tilldelas Hans Vestbergs handbollsstipendium 2021.
 
INFÖR OS: -Personligen är jag ett stort fan av Walt Disneys citat, ”If you can dream it, you can do it.” Att vi nu nått vårt mål visar att ihärdighet, dedikation och stor uppoffring faktiskt innebär att inget är omöjligt, säger Mirza Kurtagic stolt.
 

Postadress:
HK Cliff - Handboll
Stora Sällskapets Väg 28
12731 Skärholmen

Kontakt:
Tel: 086468110
E-post: hkcliff@hotmail.se

Se all info